Printvriendelijke versie. Nordic Walking

Nordic Walking in de bergen
14 – 21 augustus 2010

Wie aan de bergen van Zwitserland denkt, denkt aan huttentochten, heftige hoogteverschillen, veel klimmen, klauteren, steile afdalingen, smalle bergpaadjes en een oneffen, steenachtige ondergrond.

Niet bepaald de ideale omgeving om te Nordic Walken, zou u denken.

Toch is het mogelijk. In het Unterengadin, waar veel van onze reizen plaats vinden en wat toch bepaald geen vlak gebied is, zijn, ongelooflijk maar waar, zelfs meerdere Nordic Walking Trails uitgezet.

Wij zijn in contact gekomen met een Nordic Walking instructrice die dol is op de bergen en graag mensen mee wil nemen om de prachtige natuur van de Zwitserse bergen te beleven.

Daarom hebben we besloten om de eerste week van onze zomerreis uit te breiden.

Naast de gewone wandelingen (zoals beschreven op de pagina Zomerwandelen) bestaat de mogelijkheid om met de instructrice al Nordic Walkend op pad te gaan.

Er zijn langere tochten speciaal voor de gevorderde lopers en kortere tochten voor degene die nog niet veel ervaring hebben of het graag willen leren. U heeft dus ook de kans tijdens deze week de techniek van Nordic Walking te leren! Iedere dag kunt u kiezen of u die dag ‘gewoon’ op pad wilt of met de stokken. Het definitieve programma wordt samengesteld aan de hand van de wensen en mogelijkheden van de groep.

De reis vindt plaats van 14 - 21 augustus met aansluitend een huttentocht tot en met de 25e augustus. Alleen de eerste week is geschikt voor Nordic Walking.

Voor de verdere informatie over deze week, kijk op de pagina Zomerwandelen.

Printvriendelijke versie.