Printvriendelijke versie. Huttentocht 4dg (++)

Vierdaagse hutten-tocht gelopen omzoomd met hotelovernachtingen.
Het lopen in de bergen op zulke grote hoogte heeft een bijzonder relativerend en louterend effect op mij gehad. Het is alsof je daar boven terug in de oertijd wandelt. Genietend van hemelse uitzichten even de waan van de dag vergeten.
Twee dagen luxe, vier dagen hutten-tocht en daarna weer twee luxe hotelovernachtingen bevalt me prima. Zeker aan te bevelen voor mensen die naast flinke wandelingen en sobere overnachtingen ook graag luxe ervaren. Marjan heeft de groep zeer prettig door de bergen geleid en ik hoop in de toekomst weer deel te nemen aan een vierdaagse berg-hutten-tocht.
Petra
Printvriendelijke versie.

Welkom (N/D/E) !
Hartelijk WELKOM op de website van Wandelen In Zwitserland! Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.
Herzlich WILLKOMMEN auf der Seite von 'Wandern in der Schweiz' - mit immer mehr deutschen Texten... Wenn Sie auf dem Laufenden bleiben wollen, melden Sie sich für den Newsletter.
WELCOME to the site of Hiking in Switzerland' - with gradually more and more english texts! If you want to hear the latest news, please sign in for the newsletter!
Newsletter