Sneeuwschoenweek – nieuw!

Op verzoek van deelnemers van eerdere sneeuwschoenreizen is een nieuwe sneeuwchoenweek georganiseerd eind januari 2016 – dit maal voor het eerst in het Albuladal. Een omgeving die in zekere zin aan het Unterengadin herinnert – zeker daar waar wij zullen rondstappen. De reis gaat zeker door. Lees meer >>>

Reisimpressie

Een enthousiast verslag van de recente sneeuwschoentrektocht, geschreven door een deelneemster, met enkele foto’s vindt u hier.

(Heeft u ook ons foto-verslag tijdens de tocht gevolgd op Facebook?)

Programma 2014

21 januari 2014

Het programma voor 2014 is vrijwel volledig en staat online. klik hier

Nieuwe foto’s

Januari 2014

Een nieuwe reeks foto’s toegevoegd van het Unterengadin. Mooie grote foto’s, die een kleine impressie geven van een zomerweek in het Unterengadin.
Klik hier.

Winter – sneeuwschoenwandelen

Winter … tijd voor heerlijke sneeuwschoen-tochten in ongerepte natuur …

De data van onze sneeuwschoen-wandel-reizen staan nu vast. En omdat het kort dag is, zijn de prijzen voor deze ene keer uiterst scherp gecalculeerd. Profiteer hiervan en meldt u snel aan!

Sneeuwschoentrektocht –> klik hier

Standplaatsreis –> klik hier

Welkom (N/D/E) !
Hartelijk WELKOM op de website van Wandelen In Zwitserland! Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.
Herzlich WILLKOMMEN auf der Seite von 'Wandern in der Schweiz' - mit immer mehr deutschen Texten... Wenn Sie auf dem Laufenden bleiben wollen, melden Sie sich für den Newsletter.
WELCOME to the site of Hiking in Switzerland' - with gradually more and more english texts! If you want to hear the latest news, please sign in for the newsletter!
Newsletter