Prijs in franken

14 juli 2010

Door de plotseling grote dalingen van de Eurokoers ten opzichte van de Zwitserse frank (in juni: net in de tijd dat wij met onze wandelreizen onderweg waren) zien wij ons genoodzaakt de prijzen, in elk geval vooralsnog, in Zwitserse Franken te vermelden. Het risico van bescheiden schommelingen in wisselkoers kunnen wij wel dragen, de huidige schommelingen c.q. daling gaat ons budget echter te boven.

Een voorjaar vol zon en bloemen

13 juni 2010

Gisteren keerden de deelneemers/sters terug van een uiterst geslaagde voorjaarsreis.

Het gevarieerde aanbod, toegesneden op de aanwezigen, maakte indruk en viel erg in de smaak. Bloemenweiden, het stille meertje, schlucht, arvenbos,  …
De bloemenpracht was overweldigend: “Nog nooit zó’n mooie alpenweiden gezien, met zoveel en zoveel verschillende bloemen.” Heerlijk zonnig wandelweer.
Prettige contacten werden geknoopt, en er ontstond een gezellige, samenhangende groep wandelaar(ster)s, die allen volop genoten. En aangenaam verrast waren over hoeveel ze konden lopen. “Goh, dat dit nog allemaal mogelijk is!”

Tevreden over “onze enthousiaste, flexibele en zorgzame Marjan”.

De 10 dagen vlogen om, veel te snel. Beladen met rijke ervaringen en vol nieuwe energie werd de terugreis aanvaard.

Nieuwe foto’s

11 mei 2010

Een prachtige reeks voorjaarsfoto’s is toegevoegd. Van een deelneemster, die tevens fototgrafe is – dat kun je zien!

Nordic Walking

4 mei 2010

Door samenwerking met een ervaren Nordic Walking – instructrice, die dol is op de bergen, is een nieuwe vakantiereis mogelijk geworden: Nordic Walking in de bergen! Zowel voor wie het Nordic Walking wil leren, als voor gevorderden. En dit jaar zonder extra kosten!!

Bij voldoende belangstelling passen we het nog dit jaar in ons programma in: tijdens de zomerreis van 14 – 21 augustus. klik hier

Laat ons het ons zo spoedig mogelijk weten als u interesse heeft!

Beurskorting

4 maart 2010

Alleen deze week nog de beurskorting!!

De beurskorting van 5 % geldt bij aanmelding vóór 8 maart a.s.

Laat hem niet aan u voorbijgaan.